HOT WOK

Lynstegning af grøntsager

Hvad kan du lynstege grøntsager i og hvad er det der sker når du lynsteger grøntsager. Svaret er at du skal bruge en Wok – og her er det HOT WOK kommer ind i billedet. Det er kW (effekt) du skal se efter. Altså hvor…

Kylling på spyd – Gai Sta

Ingredienser til 4 personer: Kød: Bambus pinde Kyllingebryst eller filet ca. 400 g. Ostindisk karry 1 ½ spsk. Soja 1 ½ spsk. Østerssovs 1 ½ spsk. Kokosmælk 4 spsk. + 2 spsk. (til at smøre med) Sukker 1 ½ tsk. Salt 1 ½ tsk. Peber…

Kyllingesuppe – Dom kar gai

Ingredienser til 4 personer: Kyllingefilet 200 g. Svampe (champignon) 150 g. Kokosmælk 400 g. Galangarod 100 g. Citrongræs 3 stk. Kaffir limeblade 6 stk. Koriander Efter smag Chili Efter smag Lime 6 spsk. Fiskesoja 3 spsk. Vand 300 ml. Salt 1 tsk.   Fremgangsmåde: Kylling…

Skinkestrimler med mangochutney

Du skal bruge: • 2 fedhakket hvidløg • 4 tsk.hakket frisk ingefær • 4 spsk.soyasauce • 4 spsk.mangochutney • 1 dl.vand • Lidt frisk chili eller chilipasta • 500 g.wokstrimler af skinkeinderlår • 6 tsk.olie • 250 g. champignons i skiver • 200 g.bladselleri i tynde skrå skiver • 200 g.rødløg i tynde skiver på…

Dybtstegte bananer

Lyst til at prøve noget nyt til dessert? Dybtstegte bananer er at finde på stort set alle gadehjørner i Sydøstasien, men hvorfor rejse så langt når du kan lave dem hjemme med din Hot Wok?   Du skal bruge til 4 pers.: • 4 bananer…