STEGT AND I RØD KARRY – GANG PET BETH YANG
Du kan også bruge kylling til denne ret.
Ingredienser til 4 personer:
- Andebryst 400 g
- Kokosmælk 400 ml.
- Vand 100 ml. Ananas (frisk) 100 g
- Cherry tomater 6 stk.
- Kafir lime blade 3 stk.
- Vindruer 6-9 stk.
- Lychee 6 stk. – Evt. annanas
- Sød basilikum
- Store chilli Olie 3 spsk.
- Rød karry pasta 1 spsk.
- Fiske soja 2 spsk.
- Salt 1 tsk.
- Sukker 1 tsk.
- Ris
Når der står andebryst, eller kyllingebryst. Skal det så skæres i strimler. Og steges i wokken, eller skal det i ovnen, og alt det andet i wokken. Der står ingen fremgangsmåde.
Hej Lone.
Det steger du af i wokken først. Når kyllingen er stegt, tages den af wokpanden og så starter du med at brænde din karrypasta af samt tilsætte kokusmælken. Når dette er kogt sammen hældes kyllingen i wokpanden igen sammen med alt det andet.