Skinkestrimler med mangochutney
by
HOT WOK
Hovedret
0
Du skal bruge:
• 2 fedhakket hvidløg
• 4 tsk.hakket frisk ingefær
• 4 spsk.soyasauce
• 4 spsk.mangochutney
• 1 dl.vand
• Lidt frisk chili eller chilipasta
• 500 g.wokstrimler af skinkeinderlår
• 6 tsk.olie
• 250 g. champignons i skiver
• 200 g.bladselleri i tynde skrå skiver
• 200 g.rødløg i tynde skiver på langs
• 300 g.fintsnittet spidskål eller kinakål
• 400 g.ris, gerne jasmin
Bland en sauce af de første 6 ingredienser og lad den trække mens retten tilberedes.
Steg wokstrimlerne i 3 tsk olie på høj varme i din Hot wok pande, til de har taget lidt farve ca. 2 min. Tag kødet op.
Kom det sidste olie på panden. Steg grønsagerne til de er møre og faldet lidt sammen.
Bland kødet i og hæld saucen over. Varm retten igennem og server med løse ris.
VELBEKOMME!