Du skal bruge:

• 2 fedhakket hvidløg

• 4 tsk.hakket frisk ingefær

• 4 spsk.soyasauce

• 4 spsk.mangochutney

• 1 dl.vand

• Lidt frisk chili eller chilipasta

• 500 g.wokstrimler af skinkeinderlår

• 6 tsk.olie

• 250 g. champignons i skiver

• 200 g.bladselleri i tynde skrå skiver

• 200 g.rødløg i tynde skiver på langs

• 300 g.fintsnittet spidskål eller kinakål

• 400 g.ris, gerne jasmin

 

Bland en sauce af de første 6 ingredienser og lad den trække mens retten tilberedes.

Steg wokstrimlerne i 3 tsk olie på høj varme i din Hot wok pande, til de har taget lidt farve ca. 2 min. Tag kødet op.

Kom det sidste olie på panden. Steg grønsagerne til de er møre og faldet lidt sammen.

Bland kødet i og hæld saucen over. Varm retten igennem og server med løse ris.

 

VELBEKOMME!