Om HOT WOK

SLIP KREATIVITETEN LØS MED HOT WOK

HOT WOK er din genvej til udendørs sjov og sund madlavning på ingen tid. Nu kan du selv stege kød og sprøde grøntsager – fuldstændig som du kender det fra udlandet. Hemmeligheden er vores unikke kombination af eksklusive wokgryder og gasbrænder.

Du har sikkert prøvet at lave wokmad i dit eget køkken. Fuld skrue på komfuret, olie i wokken, og så kød og grøntsager i. Og du har sikkert også prøvet gang på gang at blive overrasket over, at maden tilsyneladende koger mere, end den steger…

Dét problem har vi løst for dig. Gasbrænderen i HOT WOK sættet er op til fire gange varmere end dit komfur, og det betyder, at du får perfekt stegt saftigt kød og sprøde grøntsager, hver gang du bruger din HOT WOK.

Vores koncept består af en række gryder, pander og tilbehør i allerbedste kvalitet, som sammen med gasbrænderen giver dig helt frie hænder til at kreere og udforske spændende, nye retter. Thaimad, indiske ”curries”, indonesiske nudler – kun din fantasi sætter grænsen. Og har du brug for inspiration, er der hjælp til dig her på siden.