Ingredienser til 4 personer:

  • Oksekød (mørbrad eller filet) ca. 400 g.
  • Olie 8 spsk.
  • Hvidløg 3 fed
  • Holy basilikum 4-5 kviste
  • Chili Efter eget ønske
  • Østerssovs 7 spsk.
  • Soja 3 spsk.
  • Snap ærter ca. 100 g.
  • Gulerødder ca. 150 g.
  • Løg ca. 100 g.
  • Frisk peber 50 g.
  • Sukker 1 ½ spsk.
  • Salt og peber Efter smag
  • Vand 5-6 spsk.
  • Ris

Fremgangsmåde:

Risen koges. Oksekød skæres i tynde skiver og marineres i en blanding af østers sovs, soja, sukker, 3 spsk. olie, salt og peber i mindst 20 min. Grøntsagerne rengøres og skæres. Bladene pilles af holy basilikum. Hvidløg hakkes. 5 spsk. olie varmes på wokken og de hakkede hvidløg og chili svitses. Oksekødet blandes i og steges 2 – 3 min. derefter blandes grøntsagerne i og lidt vand tilsættes og steges videre 2-3 min. Serveres med ris. God appetit!