Ingredienser til 4 personer:

  • Kyllingefilet 200 g.
  • Svampe (champignon) 150 g.
  • Kokosmælk 400 g.
  • Galangarod 100 g.
  • Citrongræs 3 stk.
  • Kaffir limeblade 6 stk.
  • Koriander Efter smag Chili Efter smag
  • Lime 6 spsk.
  • Fiskesoja 3 spsk.
  • Vand 300 ml.
  • Salt 1 tsk.

 

Fremgangsmåde:

Kylling skæres i strimler, svampe skylles og skæres. Galangarod skæres i tynde skiver/ringe og citrongræs skæres på skrå i strimler og kommes i vand blandet med 1 spsk. citronsaft. Kokosmælk og vand koges. Galangarod, svampe, citrongræs, kaffir limeblade, kylling og salt tilsættes. Koges ca. 10 min. Chili, fiskesoja og 5 spsk. lime tilsættes. Koriander tilsættes efter smag. Serveres som suppe med brød eller sammen med ris. God appetit!