Kyllingesuppe – Dom kar gai
by
HOT WOK
Hovedret, Kylling
0
Ingredienser til 4 personer:
- Kyllingefilet 200 g.
- Svampe (champignon) 150 g.
- Kokosmælk 400 g.
- Galangarod 100 g.
- Citrongræs 3 stk.
- Kaffir limeblade 6 stk.
- Koriander Efter smag Chili Efter smag
- Lime 6 spsk.
- Fiskesoja 3 spsk.
- Vand 300 ml.
- Salt 1 tsk.
Fremgangsmåde:
Kylling skæres i strimler, svampe skylles og skæres. Galangarod skæres i tynde skiver/ringe og citrongræs skæres på skrå i strimler og kommes i vand blandet med 1 spsk. citronsaft. Kokosmælk og vand koges. Galangarod, svampe, citrongræs, kaffir limeblade, kylling og salt tilsættes. Koges ca. 10 min. Chili, fiskesoja og 5 spsk. lime tilsættes. Koriander tilsættes efter smag. Serveres som suppe med brød eller sammen med ris. God appetit!