Det skal du bruge til 4 pers.:

• 125 g pillede rehser

• 200 g gulerødder

• 100 g kinakål

• 50 g porrer

• 225 g vandkastanier

• 125 g sukkerærter

• 1 l fiskebouillon

• 1 spsk soja

 

Jævning: ½ dl vand og 1 spsk majsmel.

 

Skær gulerødder og kinakål i tynde strimler. Snit porren i fine ringe.

Lad vandkastanjerne dryppe af og skær dem i skiver.

Rør vand og majsmel sammen til en jævning.

Opvarm wokpanden. Soja, gulerødder og bouillon kommes i wokpanden.

Bring suppen i kog og lad den simre i ca. 5 min.

Tilsæt rejser, kål,porre og kastanjer og kog suppen ydereligere 3-4 min.

Kom sukkerærter i suppen. Omrør jævningen og hæld den i suppen.

Retten bringes i kog til suppen har opnået den ønskede konsistens.

Din Hot Wok bliver meget varm på kort tid. Derfor er forberedelse alfa og omega for et perfekt resultat:

 

Skær både kød og grøntsager i små, ensartede og mundrette stykker, så de er klar til at komme i wokken.

 

Hav saucen målt af og klar til at komme over grøntsagerne.

Varm wokken op og hæld en sjat olie i den gloende gryde. Nu er du klar til at stege!

 

Velbekomme!