Gasblus – et handy redskab når du er ude i det fri

Skal du have et gasblus med på vandretur, fisketur eller ud og campere, så kan det være rart at have muligheden for at lave varm mad på turen. Netop til dette formål findes der alverdens smarte gasblus. Med et gasblus fra HOT WOK bliver det næsten ikke nemmere at tilberede varm mad ude i det fri. I stedet for at bruge unødvendigt lang tid på at starte et bål, som du kan tilberede mad over, så kan du nemt pakke et lille gasblus med i rygsækken eller et større gasblus med i bilen eller campingvognen, når du skal på tur, og på ingen tid lave dig et solidt og varmt måltid.

Et gasblus er tilkoblet en gasflaske, og det fås i mange forskellige størrelser og varianter. Til ture ude i det fri, hvor du kun har en rygsæk med dig, kan det anbefales at købe en af de mindste størrelser gasblus. Med den mindste størrelse gasblus, fylder det ikke for meget i din oppakning, og samtidig er det heller ikke for tungt at gå langt med. Selv de mindste gasblus kan sagtens bruges til de mest basale ting i madlavning som eksempelvis at koge vand, og bare disse basale ting gør, at man kommer rigtig langt. Er du på tur i bil eller campingvogn, kan du til gengæld sagtens medbringe et af de større kogeblus med et enkelt eller flere gasblus, så at du kan have gang i flere gryder eller pander på én gang. Det giver mulighed for at være lidt mere kreativ med madlavningen og til at lave mad til flere personer på én gang. Det er ikke kun størrelsen på gasblusset, der varierer, men også størrelsen på de gasflasker, som skal tilkobles gasblusset, så det er også værd at tage med i sine overvejelser, når man eksempelvis skal kunne have det hele med i en rygsæk.

Det er utroligt nemt og hurtigt at lave mad over et gasblus, men det er ikke en god idé at forsøge sig med madlavning over gasblus indendørs, hvis gasblusset kun er beregnet til udendørs brug. Hverken indenfor i hjemmet eller i et telt. Der er nemlig stor risiko for kulilteforgiftning eller brand, hvis du anvender et gasblus indendørs på trods af, at det er lavet til udendørs brug. Vil du rigtig gerne bruge gasblus indendørs som eksempelvis i campingvognen, så du hurtigt kan lave mad til hele familien, så findes der gasblus, som er beregnet til indendørs brug. Disse gasblus har blandt andet tændsikring, så at de automatisk slukker for gasforsyningen, hvis gasblussets flamme skulle gå ud. Dette er med til at sikre, at der ikke siver gas ud i rummet, hvilket kan give risiko for en gaseksplosion. 

For at undgå større eller mindre ulykker, når du bruget et gasblus, bør du være opmærksom på, at der ikke er noget brændbart materiale i nærheden af det tændte gasblus, samtidig med at du også bør holde børn væk fra det. Du bør heller ikke gå fra dit gasblus, mens det er tændt. 

er blevet lagt i indkøbskurven. Vis Kurv
Select your currency
EUREuro
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen