Vietnamesik nudelsalat med marinerert gris, daikon, agurk, peanuts, risnudler og nuoc mam.

Ingridienser

  • Solsikkeolie
  • Marineret gris
  • Risnudler
  • Nuoc mam
  • Peanuts
  • Daikon/gulerod
  • Agurk
  • Salat
  • Mynte
  • Koriander

1: Bring din HOT WOK Wokpande med vand i kog. Kom nudler i og kog dem i 7 minuter. Lad dem afdryppe i en sigte og skyl dem kort med koldt vand. Det forhindre dem i at klumpe sammen.
2: Varm olien op i din HOT WOK Wokpande på dit HOT WOK Gasglus og hæld 3 spiseskefulder olie i. Steg det marinerede grisekød i 6-8 minutter på fuld varme. Lad den herefter trække i ca. 5 mininutter.
3: Skyld og klargør grøntsagerne mens kødet hviler.
4: Koriander og mynte plukkes og salat snittes groft.
5: Daikon/gulerødder afdryppes og agurk skæres i halve tynde skiver.
6: Skær grisen i passende skiver.
7: Vend glasnudlerne i.

Servering og anretning
Portionsanret nudlerne og top af med de øvrige ingredienser  så det bliver lækkert og friskt. Server den klassiske Vietnam dressing til – Nuoc Nam.