Dette skal du bruge for nudler med tigerrejer by HOT WOK og Madfar.dk:

Ægnudler gerne med rejesmag
1 stort rødløg, skåret i tynde strimler
1 rød peber, skåret i tynde strimler
2 æg
Tigerrejer ca 10 stk pr person
Bønnespirer
2 Forårsløg, fintsnittet

Sauce:

1 spsk karrypulver
½ tsk chilipulver eller flager
2 spsk vand
lidt salt
1 spsk lys sojasauce
1 lille dryp sesamolie
1 lille dryp sojasauce

Sådan gør du:

Læg nudlerne i kogende vand i en passende skål med en smule salt. Når nudlerne er møre men stadig al dente skal de sigtes og lægges på et rent viskestykke.
Skær alle grøntsagerne og hav dem klar til du skal wokke.
Bland karry og chili med 2 spsk vand og herefter med de øvrige ingredienser.

Varm wokken godt op og giv den smule olie (1 spsk) kom ægget heri og lav det til scramble æg, træk det lidt på siden af din wok. Igen et lille skvæt olie, kom løgene i og mix med ægget og wok i 30 sekunder. Vi steger ved meget høj varme, rør godt rundt med en palet mens du steger. Træk løg/æg op på siden af wok. Olie på og wok rød peber og mix med det øvrige i wokken. Træk det op på siden, olie på og wok rejerne. Vend rejerne så de steger på begge sider og mix med resten af wokken og varm igennem et par minutter. Vend bønnespirerne i.

Vend nu en god håndfuld nudler i wokken og mix godt sammen, varm igennem 1 minuts tid og tilsæt saucen. Saucen skal blandes godt med alt i wokken, varm det hele igennem 1 minuts tid.

Anret og server med fintsnittet forårsløg og frisk koriander.

Wokretten er lavet på HOT WOK Silverline modellen