Om HOT WOK – professionelle gasblus

SLIP KREATIVITETEN LØS MED HOT WOK – de mest effektive gasblus på markedet!

HOT WOK er din genvej til udendørs sjov og sund madlavning på ingen tid – og på markedets mests kraftfulde gasblus. HOT WOK Gasblus kan yde fra 4,5 kW til 12 kW effekt – som er det surverænt største på markedet.

Nu kan du selv stege kød og sprøde grøntsager – fuldstændig som du kender det fra udlandet. Hemmeligheden er vores unikke kombination af eksklusive wokgryder og gasblus – med høj effekt.

Du har sikkert prøvet at lave wokmad i dit eget køkken. Fuld skrue på komfuret, olie i wokken, og så kød og grøntsager i. Og du har sikkert også prøvet gang på gang at blive overrasket over, at maden tilsyneladende koger mere, end den steger…

Dét problem har vi løst for dig. Gasblus fra HOT WOK er op til fire gange varmere end dit komfur, og det betyder, at du får perfekt stegt og saftigt kød samt sprøde grøntsager, hver gang du bruger dit HOT WOK gasblus.

Vores koncept fra HOT WOK består af en række wokgryder, wokpander og tilbehør i allerbedste kvalitet, som sammen med gasblusset giver dig helt frie hænder til at kreere og udforske spændende, nye retter. Thaimad, indiske ”curries”, indonesiske nudler – kun din fantasi sætter grænsen for hvad du kan lave på dit HOT WOK gasblus.

Og har du brug for inspiration, er der hjælp til dig her på siden – bl.a. under wokopskrifter.

Select your currency
EUREuro