Rødkarry med kokosmælk, friske bambusskud, majs, chili, kylling og ægnudler.

Ingredienser:
Marineret kylling
Rød karrypasta
Kokosmælk
Ægnudler
Majs
Bambus
Forårsløg
Rødløg

Tilberedning:

1: Skyld og klargør grøntsagerne. Forårsløgene snittes i tynde skiver og rødløg i tynde strimler.

2:  Bring en gryde med saltet vand i kog. Kom nudlerne i og kog dem i 4 minutter. Hæld vandet fra efter de 4 minutter.

3: Skær kyllingen i tyndestrimler. Kyllingen kan med fordel være kyllingsbryst / kyllingefilet.

4: Tænd nu for dit HOT WOK Gasblus og hæld 3 spk. Solsikkeolie ned i wokpanden. Hæld kyllingen i wokpanden efter 1 minut (fuld varme). Lad kyllingen stege på fuld varme i 2-4 minutter. Tilsæt 1 tsk. Karrypasta. Husk det er denne som gør retten stærk – var varsom. Lad det hele stege sammen i 30 sek. og tilsæt herefter bambusskud og majs.

5: Tilsæt herefter kokosmælken. Lidt af gangen som gør retten mere cremet. Mængden af kokosmælk skal være den samme mængde vand x2, du nu hælder i retten. Lad det hele simre på mellem varme i 5-6 minutter.

6: Smag til med resten af karrypastaen. Alt efter smag og behag.

7: Tag wokpanden af gasblusset og tilsæt halvdelen af de snittede forårsløg og rødløg. Rør det hele med rundt. Gem resten af rødløg og forårsløg til topping.

Servering: 
Portionsanret nudlerne i en dyb skål / dyb tallerken og fordel retten ud over nudlerne og top med resten af de snittede forårsløg og rødløg.

Velbekomme.