Thei stegte ris med æg, tigerrejer, lime, tomater og forårsløg.

Ingredienser:
Marinerede tigerrejer
Æg
Ris
Woksovs (Østerssovs)
Chillifiskesovs
Cherry tomat
Forårsløg
Agurk
Koriander
Lime

Tilberedning:

1: Risene koges i samme mængde vand som ris. Ris og vand hældes i en gryde og lad det koge op – og skrue herefter ned på lavt blus og lad risene små-koge. Kom låg på gryden. Lad risene koge i ca. 10 min. Lad herefter risene trække uden låg i 10 min.

2: Afdryp tigerrejerne og klargør grøntsagerne.

3: Cherry tomater deles i halve stykker og forårsløgene snittes i 1 – 2 cm stykker.

4: Agurk skæres i skiver. Lime skæres i både og koriander plukkes groft.

5: Æg slåes ud i en skål og piskes let sammen.

6: Varm nu din HOT WOK Wokpande op på dit Gasblus med 3 spk. Solsikkeolie i. Ved fuld varme hælde æggemassen i wokpanden – rør i mens du hælder æg op. Det skal røres i ca. 30 sek. Herefter sætter det sig og røres til mindre stykke.

7: Tilsæt nu tigerrejerne og lad det stege på fuld varme i ca. 2 min.

8: Tilsæt nu de kogte ris, tomater og forårsløgene og vend det rundt i ca. 1 minut på fuld varme.

9: Tilsæt tilsidst woksovsen under omrøring. Fuld varme i ca. 1 minut.

Servering:
Anret risene på en tallerken og server de friske skåret agurkeskiver, koriander, lime og chilifiskesovsen.