Nudler, pak Choi og peanuts til.

Opskriften tager 25-35 min. og er til 4 personer.

Dette skal du bruge for at lave wokretten:

  • 2 stk. rødløg
  • 4 stk. gulerødder
  • 400 gr. Pak Choi
  • 3 stk. Hvidløgsfed
  • 1 stk. Ingefær
  • 1 stk. Chili
  • 300 gr. Nudler
  • 60 gr. Hoisinsauce
  • 500 gr. Hakketoksekød
  • 50 ml. Sojasauce
  • 50 gr. Peanuts

Sådan laver du retten:
Skær gulerødder i stave. Skær rødøg i tynde halve skiver, skær og hak Pak choi groft, hak eller press hvidløgene i små stykker, Riv ingefæren så fint som mulig. Hak Chili så fint som muligt.

Sæt en stor gryde med vand over kog.

Opvarm wokken og hæld lidt solsikkeolie ned i 1 min. Steg gulerødder og rødløg af. 4-6 min.
Steg grøntsagerne med. Pak choi, hvidløg, ingefær og smag til med lidt salt. Når det er stegt ved høj varme i 2-4 min tages grøntsagerne af i en skål.

Kog nudlerne i gryden med vand. 2-3 min.
Efter kogning gem lidt af nuddel vandet. ca. 1 dl. Resten hældes fra.

Omrør nudlerne med det gemte nuddel vand og Hoisin saucen. Sæt låg på og lad dem stå.

Opvarm wokken igen med ny solsikkeolie. Steg alt hakket oksekød. 4-6 min på fuld varme og tilsæt herefter soyasaucen og grøntsagerne fra skålen. Vendes sammen 1 min.

Herefter tilsættes nudlerne i wokken og vendes 1 min ved mellem varme.

Anret retten på tallerken og top med Chili og Peanuts.

Velbekomme.