Eftersom Hot Wok gasblus udvikler henholdsvis 4.5 kW, 7.0 kW og 12.0 kW i varmeeffekt, er det vigtigt at anvende olie med et højt brændepunkt.

Vi anbefaler jordnøde- eller solsikkeolie. 

  1. Hot Wok wokpanden er beskyttet af en film, som skal fjernes. Wokpanden er produceret i carbonstål, som er et rigtig godt materiale til at lede varme. Det anbefales derfor, at gæsbrænderen under klar- gøring af wokpanden højest opvarmes på halvt blus. Wokpanden opvarmes til den er gyldenbrun. 
  2. Hæld 3-6 spiseskefulde olie i wokpanden og fordel den med cirkulerende bevægelser olien rundt i wokpanden i ca. 2 min. Det er vigtigt at olien fordeles i hele wokpanden, da olien ellers vil fæstne sig i bunden. Sluk herefter gasbrænderen og og tør wokpanden over med køkkenrulle indvendigt. Gentag proceduren 3 gange indtil der ikke længere er afbrændingsrester på køkkenrullen. 
  3. Inden wokpanden tages i brug, skal den rengøres grundigt med varmt vand og en blød svamp.
  4. Tør wokpanden grundigt af bagefter. 

Efter klargøring vil wokpanden indvendigt have skiftet farve fra skindende metal til en mørk nuance. Dette er helt normalt og kun udtryk for, at wokpanden er klargjort korrekt. Med tiden vil wokpanden blive mørkere og mørkere. 

Den sorte belægning fungerer som en non-stick overflade. Wokpanden kan sagtens holde maden varm efter tilberedning, så lad enten wokpanden stå på gasbrænderen eller servér maden direkte i wokpanden på en bordskåner. Vær opmærksom på at wokpanden stadig er varm ved servering. 

Vi håber at du får stor fornøjelse af din Hot Wok wokpande.

Hvis du har spørgsmål om din HotWok pande eller andre Hot Wok produkter er du velkommen til at skrive til hotwok@hotwok.dk