Tager ca. 30 min i tilberegning

Retten indeholder svinekød, grøntsager, jasminris og sesamfrø.

Du skal bruge til 4 personer:

  • 2 stk. hvidløgsfed
  • Olie og smør efter behov
  • Vand ca. 6 dl.
  • Jasminris 300 gr.
  • 1 stk. Agurk
  • 2-3 gulerødder
  • 600 gr. Salat / Pak Choi
  • 600 gr. Svinezhnitzel
  • 600 gr. sesamfrø
  • 50 gr. Mayonaise
  • 50 ml. Soyasause

Smag til med salt og peber – evt. sukker og chilli.

Sæt ris til at kode med 1 tsk. salt i 12 min. Tag gryden af kog, lad vandet blive i gryden med ris og lad risene trække i 10-12 min eller til vandet er absorberet.

Skær agurk i skive eller tern.
Skær gulerødder i skiver eller stilke
Hak salaten groft.
Skær svinekødet i strimler
Hak hvidløg fint.

Bland mayonaisen og soya sammen i en skål.

Varm solsikkeolie i wokken og svits hvidløgene.

Rengør wokken og steg nu sesamfrø i wokken ved højvarme. 3-4 min.

Opvarm Wokken igen med lidt solsikkeolie og begynd stegning af gulerødderne ved fuld varme. 4-5 min.

Tilsæt salaten/pak choi og steg i 2 min ved middel varme. Herefter fældes denne blanding i en skål.

Bland solsikkeolien, krydderier, chili m.m. i og steg svinekøddet af i wokken ved høj varme. 3-5 min. Tilsæt stegte grøntsager fra før, lidt sukker, salt og peber – lidt soyasauce og vend dette til det er stegt sammen i 3 min.

Anret med ris, svinekød, agurk, grøntsager m.m. på tallerknen. Drys sesamfrø og top med soyamayonaisen.

Velbekomme.